Slyngel/Unghundskurs
Hundkurser linköping

SLYNGELKURSÄr din unghund bångstyrig och har svårt att lyssna? Slyngelkursen vänder sig till dig som har en hund mellan 6 månader till 2 år. Här får du kontrollen!


Du bygger en bra relation till din unghund och du hittar tillbaka till glädjen i hundägarskapet. Du får kunskaper i unghundens beteenden, hur man tränar en unghund, hur du är konsekvent och hur du får en unghund att lyckas. Lär dig var du ska lägga krutet innan din hund blivit vuxen. När du har en unghund i kopplet är det ofta back to basic som gäller - hur får man hunden att lyckas? Slyngelkursen är kul och ökar motivationen hos både ägare som unghund.

INNEHÅLL & FOKUS


PASSIVITET & IMPULSKONTROLL Det värsta för en unghund brukar vara att sitta still. Men träning i passivitet och impulskontroll slipper du att dåliga vanor befästs.

STÖRNINGSTRÄNING & HUNDMÖTEN Det är ofta nu hundmötena blir jobbiga och störningarna en frästelse för unghunden. Med rätt verktyg kan du enkelt hantera och träna på dessa situationer.

KONTAKT & RELATION Under tonårsperioden brukar kontakten med hunden bli sämre och på grund av att unghunden har svårare att ta kontakt kommer också relationen till skada. Här får du hjälp att bygga upp båda delarna!

KOPPELTRÄNING & INKALLNING Två saker tillhörande vår promenad som många tycker blir svårare när hunden är tonåring

ONOFF Att kunna växla snabbt mellan vila och aktivitet ger dig mer kontroll och är dessutom ett kraftigt verktyg i träningen.

SJÄLVFÖRTROENDE-ÖVNINGAR Här boostar vi unghundens svajiga självförtroende genom roliga övningar och som också stärker er samhörighet!

...och du, att gå slyngelkurs ihop med andra unghundsägare är ett bra sätt att motverka känslan av hopplöshet. ;)

START: vakant


 

TID: kl. -

PLATS: -

PRIS: 1095 kr

ANATAL DELTAGARE: 3-6 st

INSTRUKTÖR: Ämma Lundqvist

ÖVR. TILLFÄLLEN: -

kl. -INFO


  • Du får mer information om kursen innan den startar. Där påminns du om tid, plats, betalning etc., vad du bör ha med dig och annat som är bra att tänka på eller som du måste förbereda innan.
  • Kursen är belöningsbaserad - du behöver ha med massor med godis och leksak till hunden.
  • Kursen hålls ute - ha kläder som håller dig och hunden varm och torr. Och bajspåsar om din hund blir nödig!
  • För att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen bör du träna hemma mellan tillfällena!

Copyright © All Rights Reserved