Vardagslydnad 1
Hundkurser linköping

VARDAGS-


LYDNAD 1Har du lagt grunden? VDL1 vänder sig till dig som har gått en valp- och/eller slyngelkurs med din hund. Här tränar tränar du hunden att funka i vardagen!


Kunskaper som många hundägare vill att hunden ska ha med sig ingår i vardagslydnadskurserna. En kompott av övningar och teori som handlar allt ifrån hur man lär hunden gå i koppel till att vänta på varsågod. Alla hundar och ägare har nytta av VDL1 eftersom den ger mycket baskunskap, öppnar upp för fortsatt träning och utvecklar relationen till det bättre.

INNEHÅLL & FOKUS


GÅ FINT I KOPPEL & HUNDMÖTEN Att kunna gå fint i koppel utan att dra är en kunskap du lär din hund under en längre tid. Här påbörjar du träningen i både koppelgående och hundmötessituationer.

PASSIVITET En viktig grund för alla hundar är att kunna ta det lugnt när husse/matte är lugn.

SITT OCH SITT KVAR Många hundar kan sitta på kommando men färre sitter kvar när man börjar röra sig. Under kursen tränar du in ett stabilt sitt från början.

FÖLJSAMHET & INKALLNING Här lägger du grunden och börjar bygga på träningen mot en säker inkallning.

KONTKAKT & BELÖNING Du tränar din hund att ta kontakt med dig utan att du lockar på den och utvecklar din belöningskunskap.

AKTIVERING & BERIKNING Alla hundar behöver aktivering för att få utlopp för sin energi. Du får tips på olika slags aktivering och berikning som i längden förbättrar din och din hunds kontakt.

Psst! När du har gått klart VDL 1 kan du bygga på din hunds kunskaper och lära dig ännu mer!

START: vakant


 

TID: kl. -

PLATS: -

PRIS: 995 kr

ANATAL DELTAGARE: 3-6 st

INSTRUKTÖR: Ämma Lundqvist

ÖVR. TILLFÄLLEN: -

kl. -INFO


  • Du får mer information om kursen innan den startar. Där påminns du om tid, plats, betalning etc., vad du bör ha med dig och annat som är bra att tänka på eller som du måste förbereda innan.
  • Kursen är belöningsbaserad - du behöver ha med massor med godis och leksak till hunden.
  • Kursen hålls ute - ha kläder som håller dig och hunden varm och torr. Och bajspåsar om din hund blir nödig!
  • För att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen bör du träna hemma mellan tillfällena!

Copyright © All Rights Reserved