Köpa Hund
Hundkurser linköping

KÖPA HUND


KONSULTATIONGår du i tankarna på att köpa hund? Köpa Hund Konsultationen är för dig som vill ha en hund och behöver guidning på vägen. Här får du vägledning!


Köpa Hund Konsultation förbereder dig så att ditt köp går rätt till. Du får råd utifrån just dina förutsättningar och din livsstil samt får lära dig mer om de raser du är intresserad av. Här har du chansen att fråga och diskutera sådant som du funderar på och som spontant kommer upp på vägen. Du får med dig kom-ihåg listor och stöd på vägen.

INNEHÅLL & FOKUS


RAS Att välja ras är kanske den största frågan under köpet av hund och det ska den också vara. Du får lära dig mer om de raser du redan tittat på och får även tips på liknande raser eller helt andra som skulle kunna passa dig! Helt utifrån just dig och din familj.

KÖN Tik eller hane? Ska man kastrera eller inte? Kan det skilja bland de olika raserna också?

LAGAR OCH REGLER När man äger en hund finns det lagar och regler som styr över hur du ska sköta den.

UPPFÖDARE Valet av uppfödare kan göra att du får en nära kontakt och stöttning genom hela hundens liv till att personen du köpte av inte går att få tag på efter ditt köp. Vad ska man fråga efter och vilka frågor ställer en seriös uppfödare?

LIVET MED HUND Har man inte haft hund innan kan det vara svårt att föreställa sig hur ens liv kommer att förändras. Är du förberedd?

HUR ETT HUNDKÖP GÅR TILL Hur går det till från det att du bestämt dig för en ras du gillar till att den faktiskt rultar runt där hemma på ditt hala köksgolv?

TID & PLATS


TID: enligt överenskommelse.

PLATS: enligt överenskommelse - ofta hembesök

PRIS: 500 kr/timmen + milersättning 18,50 kr/mil

HUNDCOACH: Ämma Lundqvist

ANTAL TILLFÄLLEN: 1 st á 2 timmar.

INFO


  • Under kursen får du dels en hel del information.
  • Du kommer få svara på frågor om dig och din livssituation för att du ska få så bra hjälp som möjligt.
  • Är ni en familj med flera är det bra om alla är med under konsultationen så att alla får delge sina förväntningar och önskemål.
  • Du kan gå kursen om du tänkt köpa en blandras också. Då går vi igenom vad som är viktigt att tänka på just där eftersom det kan skilja sig en hel del från ett köp av en renrasig hund.

Copyright © All Rights Reserved